top of page

Till oss behöver man inte köa

Då man väljer att söka hjälp har man ofta funderat på saken redan under en längre tid och situationen kan kännas väldigt tung. Det kan bli övermäktigt att i en sådan situation får höra att man behöver vänta ett par månader på att ens få träffa någon.


Därför är det för oss viktigt att vi kan erbjuda hjälp snabbt och smidigt, utan långa köer.


Vi svarar i telefon vid sidan av mottagningsarbetet och därför kan vi inte alltid svara direkt då du ringer, men vi ringer tillbaka så fort som möjligt. Vår e-post läser vi dagligen. Vi kartlägger först situationen i telefon så att vi kan skapa oss en gemensam uppfattning om vem i vårt team som bäst kunde hjälpa dig. Sedan kontaktar personen dig för att komma överens om en tid.


Besök ibland redan till följande dag


Vårt team består av många experter med olika utbildning och erfarenhet och vi kan oftast ordna ett första besök snabbt och smidigt, ibland redan till följande dag. En del av oss tar emot också på kvällar och veckoslut. Om vi behöver ordna ett mångprofessionellt möte så kan det ibland ta lite tid att få ihop allas tidtabeller. Vid längre vårdprocesser, som till exempel intensiv psykoterapi, är det viktigt att man först kartlägger situationen i lugn och ro för att vården ska lyckas så bra som möjligt. Men mental första hjälp får man snabbt hos oss!

Kommentit


Kommentointi on poistettu käytöstä.
bottom of page