top of page

Meistä

DSC_0853-Exposure.jpg
DSC_9596-ExposureBW.jpg
DSC_6250-Exposure.jpg

Maripam sai alkunsa vuonna 2021 erikoispsykologi Marie Sundin ja erikoissosiaalityöntekijä Pamela Stenbergin yhteisestä haaveesta luoda palvelu, jossa aidosti yhdistyvät terveydenhuollon ja sosiaalihuollon ammattilaisten osaaminen asiakkaiden hyväksi. Ja tässä olemme onnistuneet – Maripamin kautta palveluitaan tarjoavat iso joukko terveydenhuollon ja sosiaalihuollon ammattilaisia, ja tiimimme kasvaa jatkuvasti yhä monipuolisemmaksi.

Tavoitteenamme on tarjota joustavia, yksilöllisiä ja kokonaisvaltaisia palveluita lapsille, nuorille ja perheille. Tarjoamme palveluitamme sekä yksityishenkilöille, että kunnille, hyvinvointialueille ja kolmannelle sektorille. Meillä on Luotettava kumppani-jäsenyys, joka kertoo, että hoidamme asiat avoimesti ja pidämme lakisääteiset velvoitteet ajan tasalla.

Kaikki asiantuntijamme ovat oman alansa hallitsevia ammattilaisia. Meille on tärkeää, että kaikki asiantuntijamme huolehtivat osaamisensa ylläpitämisestä ja päivittämisestä työnohjauksen ja jatkokouluttautumisen muodossa.

Potilas- ja sosiaaliasiamies: IUHVA puh. 040 514 2535

Patient- och socialombudsman: Östra Nylands välfärdsområde tfn 040 514 2535

Maripam on luotettava kumppani
bottom of page