top of page

Palvelut

Terveydenhuollon palvelut

Meillä pääset tapaamaan eri alojen terveydenhuollon ammattilaisia, kuten psykologia, puheterapeuttia tai fysioterapeuttia. Erityisosaamistamme ovat lapsen ja nuoren kehitykseen sekä vanhemmuuteen ja perhesuhteisiin liittyvät kysymykset. Tarjoamme myös psykoterapeuttista hoitoa, sekä yksilöpsykoterapian, että perhe- ja ryhmäpsykoterapian muodossa.

Terveydenhuollon palvelut

Sosiaalihuollon palvelut

Sosiaalihuollon palveluilla haluamme tukea sinun ja perheesi hyvinvointia ja arjen sujumista. Tarjoamme monenlaisia tukipalveluita, joista voi olla apua juuri sinun ja perheesi elämän haasteisiin. Meillä on myös kuntien ja hyvinvointialueiden lapsiperheiden kanssa työskenteleville tarjota tuki- ja asiantuntijapalveluita heidän tärkeän työnsä tueksi. Pyrimme edistämään lasten ja perheiden hyvinvointia tarjoamalla uudenlaisia mahdollisuuksia saada laadukasta moniammatillista apua, juuri silloin kun sitä tarvitaan.

Sosiaalihuollon palvelut

Monialaiset palvelut

Tavoitteenamme on tarjota aidosti monialaisia palveluita, ja tämän takia asiantuntijatiimiimme kuuluu sekä sosiaalihuollon että terveydenhuollon ammattilaisia. Yhdessä voimme saada enemmän ymmärrystä tilanteeseen ja suunnitella kokonaisvaltaista tukea erilaisiin tarpeisiin. Puheterapeutin ja psykologin yhteistyö voi esimerkiksi auttaa perhettä, jossa lapsella on kielen kehityksen haasteita. Sosiaalityöntekijä ja perhepsykoterapeutti taas voivat yhdessä tukea vanhemmuutta tilanteessa, jossa esimerkiksi pohditaan eroa. Vauva- ja taaperoikäisten asioissa monialainen yhteistyö usein korostuu, jotta lapsen kehitystä voidaan tukea mahdollisimman hyvin.

Monialaiset palvelut

Vauvatyö

Raskaus ja vauvavaihe ovat perheelle usein sekä onnellista, että monella tavalla vaativaa, aikaa. Vauvan kehitystä on toisaalta ihana seurata, mutta toisaalta vauva-aika saattaa herättää myös monenlaisia huolia ja vaikeita tunteita. Vauva saattaa olla kovin itkuinen tai hänellä voi olla syömisen tai nukkumisen vaikeutta. Myös vanhemmalla voi olla omia vaikeuksia, kuten masennusta tai uupumusta, jotka kuormittavat vauva-arkea.

Vauvatyö
bottom of page