top of page

Meille ei tarvitse jonottaaAvun hakeminen on useimmiten pitkän pohdinnan takana. Silloin kun puhelimeen tartutaan, asia on saattanut vaivata jo pitkään ja voimavarat ovat siksi vähissä. Tällaisessa tilanteessa tieto parin kuukauden odotusajasta voi tuntua ylivoimaiselta.


Meille on tärkeää, että voimme vastata mahdollisimman nopeasti avun tarpeeseen.


Koska vastaamme puhelimeen asiakastyön ohessa, emme aina pysty heti vastaamaan puheluusi, mutta soitamme takaisin, kun vapaudumme. Sähköpostia luemme päivittäin. Pyrimme puhelimitse lyhyesti kartoittamaan tilannetta, jotta meille syntyy yhteinen ajatus siitä, kenen asiantuntijan palveluista tilanteessa voisi olla eniten apua. Tämän jälkeen asiantuntija on sinuun yhteydessä, jotta voitte varata sopivan ajan.


Aikoja jopa seuraavalle päivälle


Meillä vastaanottoa pitää laaja joukko asiantuntijoita, joten kiireisissä tapauksissa saamme useimmiten järjestettyä apua hyvinkin nopeasti ja joustavasti, jopa seuraavalle päivälle. Osa asiantuntijoistamme tarjoavat myös ilta- ja viikonloppuaikoja.


Mikäli tilanteessa tarvitaan monialainen tiimi, niin aikataulujen yhteensovittaminen saattaa viedä vähän enemmän aikaa. Pidemmät hoitojaksot, kuten esimerkiksi psykoterapia, vaativat onnistuakseen huolellista valmistelutyötä, joten niissä aloitusta ei kannata kiirehtiä.


Mielen ensiapua saa meiltä kuitenkin hyvinkin nopeasti!

 

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page